Kategorijos
Silikoninis pūkų plaukų surinkiklis
Silikoninis pūkų plaukų surinkiklis
  • Silikoninis pūkų plaukų surinkiklis
  • Silikoninis pūkų plaukų surinkiklis

Silikoninis pūkų plaukų surinkiklis



4,49 €
Su PVM

T12331

vnt
Pristatymas per 3-5 d.d.

Netvarkingi, pūkais ar naminių gyvūnų plaukais aplipę rūbai ar baldai jau praeitis! Šiandien siūlome įsigyti kokybiškų, patvarių ir labai patogių daugkartinio naudojimo dviejų  silikoninių pūkų surinkiklių su nanotechnologijomis rinkinį.

Išleidžiate daugybę pinigų vienkartiniams ir ne visada veiksmingiems pūkų surinkikliams? Norime Jums pasiūlyti kai ką patvaresnio ir efektyvesnio — naujasis pūkų surinkiklis su nanotechnologijomis veikia be jokių baterijų, todėl juo naudotis itin paprasta ir praktiška tiek namuose, tiek darbe ar kelionėje!

Taigi, jei pasinaudosite tvarkingiems žmonėms subalansuotu pasiūlymu, įsigysite daugkartinio naudojimo pūkų surinkiklių rinkinį, kurį sudaro didelis volelis ir mažesnis nešiojamasis volelis. 

Volelių privalumai:

daugkartinio naudojimo;
nereikia jokių baterijų;
renka pūkus, plaukelius, šerius, smulkius daiktus;
tinka gyvūnų šukavimui;
mažas surinkėjas pravers keliaujant arba valant sunkiai pasiekiamas vietas;
naudoti neįtikėtinai paprasta — surinkite pūkus ir nuplaukite vandeniu. Ir taip kiekvieną kartą!

Volelių išmatavimai:

didelio volelio ilgis — 20 cm, plotis — 11 cm;
mažesnio volelio ilgis  —23 cm, plotis — 3 cm.

Daugiau jokių bėdų dėl pūkų! Nuo šiol Jūsų namai ir drabužiai bus tvarkingi, todėl galėsite pamiršti sudėtingą ir ne visuomet veiksmingą valymą įprastais vienkartiniais surinkikliais.

Beje, su šiuo pūkų voleliu taip pat galėsite palepinti ir savo augintinius — pūkų surinkiklyje esantis guminis šepetys masažuoja ir šukuoja kailį, paskirsto odoje esančius riebalus, pagerindamas kraujotaką, apsaugodamas gyvūnėlį nuo šalčio ir suteikdamas kailiui žvilgesio!

Pamirškite netvarkingus rūbus, neprižiūrėtą automobilio saloną, pūkais ir plaukais aplipusius baldus ir kitus paviršius — nepraleiskite puikios progos įsigyti patvarų ir patikimą pūkų surinkiklį.

T12331

Specifiniai kodai

Atsiliepimas

Kol kas atsiliepimų nėra

Pateikite atsiliepimą

Silikoninis pūkų plaukų surinkiklis

Pateikite atsiliepimą

8 kitų prekių