Kategorijos
Pledas megztinis "Huggle" Raudona
Pledas megztinis "Huggle" Raudona
  • Pledas megztinis "Huggle" Raudona
  • Pledas megztinis "Huggle" Raudona

Pledas megztinis , Raudona



24,99 €
Su PVM

0012367

Pristatymas iki Kalėdų!
vnt
Yra sandėlyje. Pristatymas per 1-2 d.d.

Vyraujant šaltiems orams, siūlome Jums minkštą ir šiltą pledą su rankovėmis, kuris sušildys Jus tamsiais bei šaltais žiemos vakarais, leidžiant laiką namuose su knyga, kompiuteriu ar paprasčiausiai prie televizoriaus. Pledas lengvai apgaubia visą kūną ir šildo nuo galvos iki kojų, tuo pačiu suteikdamas visišką judėjimo laisvę, nevaržo judesių ir neleidžia sušalti rankoms skaitant knygą ar užkandžiaujant. Dabar šį puikų pledą siūlome įsigyti už labai gerą kainą.

Pledas su rankovėmis - dabar galite turėti namuose savo super minkštą pledą, kuris turi rankoves. Puki šilta dovana tiek jaunam, senam, vyrui ar moteriai. Namuose pasijusite jaukiai su šiuo pledu išsidrėbę ant lovos ir žiūrėdami filmus mėgausitės šia akimirka.

Puikus ir praktiškas kelionėse, stovyklaujant ir visur kur norime jaukumo ir šilumos.

Su šiuo pledu lengvai galima vaikščioti, yra kišenėlė, ilgos ir patogios rankovės leis dirbti kompiuteriu ir atlikinėti kitu darbus.

Padovanokite savo artimiesiems ir draugams šią puikią dovaną. Nudžiuginsite tikrai!

Naudoti šį pledą labai patodu: tiesiog įkiškite savo rankas į rankoves ir Jūsų rankoms bei krūtinei bus šilta, o tuo pat metu galėsite be jokio vargo judinti rankas, kalbėti telefonu, gerti atrbatą ar junginėti televizoriaus kanalus. Su šiuo pledu taip pat galite laisvai judėti po namus, valgyti ir užsiimti mėgstama veikla. Pledo pasiuvimo technologija pritaikyta taip, kad nenuslys net Jums einant.

Išmatavimai:

Plotis apačioje: 74 cm
Ilgis: 87cm + 30 cm galvos gaubtas
0012367

Specifiniai kodai

Atsiliepimas

Kol kas atsiliepimų nėra

Pateikite atsiliepimą

Pledas megztinis , Raudona

Pristatymas iki Kalėdų!

Pateikite atsiliepimą

8 kitų prekių