Kategorijos
Veido masažuoklis
  • Veido masažuoklis
  • Veido masažuoklis
  • Veido masažuoklis
  • Veido masažuoklis

Veido masažuoklis



2,49 €
Su PVM

T12381

vnt
Pristatymas per 3-5 d.d.

Išsaugokite jaunystę ilgiau - nefritas pavadintas jaunystės akmeniu, jis gaivina odą, suteikdamas spindesio ir gyvybingumo. Masažas atpalaiduoja raumenis ir mažina raukšlių matomumą.

Nauda - reguliarus masažuoklio naudojimas ramina veido odą, šalina tamsius paakius, padeda kovoti su kuperozinės odos problemomis, bei suteikia liftingo efektą. Nefritas taip pat padeda kovoti su spuoguotos odos problemomis, lėtina bakterijų dauginimąsi.

Naudojimas - masažas gali būti atliekamas praktiškai kiekvienoje veido odos srityje! Kakta, akių sritis, nosis, skruostai, lūpų sritis, smakras ir kaklas. Mažas ritinėlis puikiai tiks masažuoti švelnias sritis, t.y., aplink akis, nosį ir burną. Būkite atsargūs ir nespauskite per stipriai šiose srityse, nes oda yra labai jautri ir lengvai gali atsirasti mėlynių. Masažo metu galite naudoti natūralius aliejus, tačiau tai nėra būtina.

Valymas - užtenka išplauti masažuoklį po tekančiu vandeniu, naudojant muilą. Neleiskite bakterijoms patekti ant veido odos. Oda riebaluojasi bei prakaituoja, todėl nevalomas masažuoklis gali kenksmingai paveikti odą. Kartą per keletą savaičių rekomenduojama palikti masažuoklį saulės spinduliuose, kad akmuo galėtų įsikrauti saulės energija ir atkurti savybes. 

Specifikacija - medžiaga: nefritas; išmatavimai: 14/5 cm; svoris: 0,06 kg.

Nefrito masažuoklis - tai mažas daiktas, darantis stebuklus! Liftingas, atjauninimas, raukšlių lyginimas, porų siaurinimas - tai tik dalis to, ką sugeba šis masažuoklis.

Prieš naudojimą pravartu masažuoklį kurį laiką atvėsinti šaldytuve. Nefritas gan ilgai išlaiko žemą temperatūrą, todėl gerina mikrocirkuliaciją, uždaro poras ir blokuoja riebalų susidarymą.

Kaip naudoti?

Masažą verta pradėti nuo veido centro, nukreipiant į išorę ir išilgai kaklo iš viršaus į apačią - tai pagerina limfos nutekėjimą. Taigi pradėkite nuo kaktos link ausies, o tada pereikite prie skruostų, pradedant nuo nosies srities ir nukreipiant link ausies.

Įspėjimas: Saugoti nuo vaikų. Vengti patekimo į akis ir ant pažeistų odos vietų. Nenaudoti, jeigu pasireiškia alerginė reakcija.

T12381

Specifiniai kodai

Atsiliepimas

Kol kas atsiliepimų nėra

Pateikite atsiliepimą

Veido masažuoklis

Pateikite atsiliepimą

8 kitų prekių